Gambia – Dienst van Toerisme

Neckermann

neckermann

Klaar voor een onvergetelijke vakantie? Neckermann heeft er alvast zin in ! Geen berg is ons te hoog, geen zee te diep om jou en je gezin een fantastische tijd samen te bezorgen. Van inspiratie tot reservatie: we maken met plezier werk van jouw vakantie. Hoe we dat doen? Vertel ons wat je verwacht, wat je belangrijk vindt en wij doen de rest. Kom dus zeker eens langs in de vakantiewinkel in je buurt. Onze vakantieadviseurs duiken er maar al te graag in hun koffer vol kennis en persoonlijke reiservaringen voor een voorstel op maat. Zo ben je altijd zeker van een betaalbare vakantie naar jouw budget en wensen.

Zoek je liever vanuit je zetel naar jouw perfecte plekje onder de zon? Bel dan even naar onze collega’s van de vakantielijn, post je vraag op onze facebookpagina of klik op onze site op het chat-icoon voor live advies. Je merkt het: waar jij bent, zijn wij ook. Voor, tijdens en na je vakantie blijven we bij je, 7 dagen op 7. Neen, we logeren niet bij je op de kamer maar toch kan je ook tijdens je vakantie 24/7 op ons rekenen.

Zoek je tips over leuke uitjes, heb je een probleem of wil je een excursie boeken? Bel onze collega’s ter plaatse, stuur ze een sms, een mail of gebruik de handige videochat. Wat is het toch heerlijk geruststellend om te weten dat er voor je gezorgd wordt, met een hart voor jou en jouw vakantieplezier. Dat is pas vakantie!

www.neckermann.be