Gambia – Dienst van Toerisme

Travelworld

Travelworld is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verre reizen richting meer dan 45 zonovergoten droombestemmingen.travelworld

Travelworld gaat telkens op zoek naar de perfecte reis op uw maat. Dit kan gaan van een 3* budgethotel tot het meest exclusieve 6* luxe resort. Wat u ook zoekt, u vindt het ongetwijfeld bij de reisspecialisten van Travelworld.

Deze uiterst persoonlijke service leverde Travelworld nu al 3 x op rij de titel van “Beste Verre Reizen specialist” van het land op tijdens de prestigieuze Travel Awards 2013, 2014 en 2015. Uw reis is bij hen dus in de meest deskundige handen.

Als enige touroperator in Vlaanderen heeft Travelworld ook een eigen brochure op het mooie Gambia. In deze cataloog vindt u een gevarieerd hotelaanbod gaande van het budgetvriendelijke 3* Sunset Beach Hotel tot het 5* boetiekhotel Coco Ocean. Uniek is een boeiende rondreis langs de hoogtepunten van het West-Afrikaanse land, alsook enkele verrassende korte trips naar o.m. het apeneiland of het ongerepte binnenland. Daarnaast kunt u ook op safari vertrekken richting het Fathala Wildlife Reserve of één van de vele Travelworld Moments beleven. Denk maar aan een kookworkshop met een Gambiaanse chef, een bezoek aan een lokale school of markt, sportvissen op de Gambia Rivier of één van de vele andere unieke ervaringen. Alles kan, niets moet.

Meer weten?

Travelworld wordt verdeeld in meer dan 1500 reiskantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. U vindt dus ongetwijfeld een Travelworld verkooppunt in uw buurt. De Travelworld agenten helpen u graag verder om uw droomreis in mekaar te knutselen.

Bezoek zeker ook de website www.travelworld.be en de actieve Facebook pagina www.facebook.com/travelworldbelgium